Over ons

TR-Tegelwerken

Met passie voor precisie en oog voor detail bent u bij TR-Tegelwerken aan het juiste adres voor al uw tegelwerk. Al jaren transformeren we ruimtes in boeiende meesterwerken door onze deskundige tegelinstallaties. Ons team van bekwame ambachtslieden en technici combineren hun uitgebreide kennis met de beste materialen om voortreffelijke patronen en afwerkingen te creëren die elke omgeving naar een hoger niveau tillen. Van strakke en moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers, ons gevarieerde assortiment tegels komt tegemoet aan elke esthetische voorkeur. Ervaar onze toewijding aan kwaliteitsvol vakmanschap en laat ons uw visie tegel voor tegel tot leven brengen.

Tegels van A tot Z, alles kan!

Heeft U een project lopende en loopt u vast op de tegels?

       Wij helpen u graag verder!

Geen stress ik maak da!

0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +
Projecten afgerond

Doormiddel van jarenlang ervaring en vele tevreden klanten hebben wij een mooie naam en reputatie opgebouwd.

Met passie voor precisie en oog voor detail bent u bij TR-Tegelwerken aan het juiste adres voor al uw tegelwerk. Al jaren transformeren we ruimtes in boeiende meesterwerken door onze deskundige tegelinstallaties. Ons team van bekwame ambachtslieden en technici combineren hun uitgebreide kennis met de beste materialen om voortreffelijke patronen en afwerkingen te creëren die elke omgeving naar een hoger niveau tillen. Van strakke en moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers, ons gevarieerde assortiment tegels komt tegemoet aan elke esthetische voorkeur.

Ervaar onze toewijding aan kwaliteitsvol vakmanschap en laat ons uw visie tegel voor tegel tot leven brengen.

Als het gaat om het selecteren van een tegelbedrijf, onderscheidt TR-Tegelwerken zich als de duidelijke keuze voor veeleisende klanten. Onze uitzonderlijke staat van dienst en toewijding aan uitmuntendheid onderscheiden ons in de tegelindustrie. 

Bij TR-Tegelwerken zijn we trots op onze reputatie voor het leveren van uitzonderlijke tegeloplossingen. Kies ons als uw vertrouwde partner in de tegelindustrie en laat ons uw visie omzetten in een verbluffende realiteit.