Diensten

Telefoonnummer

+31 6 51687875

Services

Uw project is onze zorg

Wat uw plan ook is, wij kunnen het voor u realiseren. Doormiddel van onze connecties leveren wij vakmens die doormiddel van hun ervaring een geweldig resultaat kunnen leveren en uw dromen werkelijkheid maken.

Geen probleem, wij hebben contact met tegelhandelaars en kunnen u hiermee verder helpen.

Wij zetten van visgraat tot 2 bij 2 meter, welke tegels u ook kiest wij kunnen het maken.

Dit ligt natuurlijk aan de vierkante meter, maar dit zou snel en secuur kunnen door ons team.

Hierdoor past de verbouwing uw leven niet te lang aan.

Welke u mooi vind, wij hebben een groot assortiment met veel verschillende soorten voor verschillende voorkeuren.

Tegelwerken

Transformeer uw ruimte met voortreffelijk tegelwerk van ons professioneel bedrijf.   Met een passie voor precisie en oog voor detail brengen we schoonheid en functionaliteit in elke ruimte. Onze bekwame professionals leggen elke tegel minutieus, waardoor betoverende patronen en naadloze afwerkingen ontstaan. Of u nu op zoek bent naar een klassiek mozaïek, modern porselein of rustiek natuursteen, in ons gevarieerde aanbod is er voor elk wat wils. Breng uw huis of bedrijf naar een hoger niveau met onze uitzonderlijke tegelservices, waar elegantie en duurzaamheid samenkomen. Ervaar de kunst van het tegelwerk en laat ons uw visie realiseren.

Stukadoorsbedrijf

Ons deskundige vakmanschap en onze aandacht voor detail resulteren in verbluffende en duurzame stucwerkafwerkingen die elke ruimte naar een hoger niveau tillen. Van het toevoegen van textuur tot het verbeteren van architecturale details, onze professionels  zorgen voor stucwerk met visuele impact. Vertrouw op een ervaren team om uw visie met precisie en kunstzinnigheid tot leven te brengen. Verhoog de uitstraling en waarde van uw woning met de tijdloze schoonheid van stucwerk.

Voegafdichtingsbedrijf

Voor een onberispelijke badkamer- en tegelbescherming kiest u voor voegafdichting. Onze professionals bieden waterdicht voegwerk, waardoor wordt voorkomen dat vocht in de kwetsbare delen van uw badkamer of tegelinstallaties sijpelt. Met onze zorgvuldige technieken en hoogwaardige afdichtingsmaterialen garanderen we een lange levensduur en duurzaamheid, waardoor de schoonheid van uw oppervlakken jarenlang behouden blijft.

loodgieter 1

Loodgieterbedrijf

Onze professionals bieden betrouwbare oplossingen wanneer er zich sanitaire problemen voordoen. Het team van bekwame loodgieters beschikt over de expertise om elk loodgietersprobleem met precisie en efficiëntie aan te pakken. Van lekkende kranen tot complexe leidingreparaties, het bedrijf levert snelle en professionele service. Ze geven prioriteit aan klanttevredenheid en zorgen ervoor dat aan uw sanitaire behoeften wordt voldaan met vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Laat sanitaire problemen uw dagelijkse routine niet verstoren. 

elektra

Installatie & Elektrotechniek

Onze professionals combineren technische expertise met precisie om vlekkeloze installatie- en elektrische oplossingen te leveren. Of het nu gaat om bedrading, verlichting of upgrades van elektrische systemen, wij zorgen voor veiligheid en efficiëntie. Wij zorgen voor betrouwbare installaties die voldoen aan de industriestandaarden en verwachtingen overtreffen. Verbeter uw ruimte met onze superieure elektrotechnische services. 

Timmerwerken

Onze profesionals combineren expertise met creativiteit om voortreffelijke houtbewerkingsoplossingen te leveren die zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Van op maat gemaakte meubels tot ingewikkeld freeswerk, wij zetten uw visie om in realiteit met onberispelijk vakmanschap. Met een niet-aflatende toewijding aan kwaliteit, gebruiken we hoogwaardige materialen en nauwkeurige technieken om blijvende schoonheid en functionaliteit te garanderen.

Neem gerust contact op!

Van plan uw huis aan te pakken? Zoek gerust contact op voor gratis advies.